Boek ons

Zomerwende, speciale kaartjes.

Het begint steeds dichterbij te komen.....de premiere van Zomerwende. De leerlingen hebben heel hard geoefend de laatse maanden en staan te springen om jullie te laten zien waar zij zo hard aan hebben gewerkt.

 

14, 15 oktober & 3,4,5,10 november 2023 staan zij in Theater het Kruispunt in Barendrecht. De kaartjes zijn te boeken vanaf 28 augustus via theaterhetkruispunt.nl. 

 

Voor die tijd kunt u kiezen uit speciale arrangementen. Wilt u bijvoorbeeld

- de Beste Plaats. U krijgt de beste plek in de zaal, van hieruit heeft u het beste zicht op het podium. Daarnaast krijgt u 1 consumptiebon per persoon voor een drankje in de pauze. 25 euro p.p.

 

- het Theaterarrangement (vanaf 2 personen). Naast dat u hierbij natuurlijk ook de beste plaatsen in het theater krijgt, ontvangt u voorafgaand aan de voorstelling of in de pauze een gereserveerd tafeltje met 1 drankje per persoon en een plankje met hapjes voorafgaand aan de voorstelling of tijdens de pauze voor 35 euro p.p.

 

- het Lekker eten. Wat is er nu lekkerder dan rustig eten in het theater wetende dat u op tijd zult zijn voor de voorstelling? Ook hierbij krijgt u weer de beste plaatsen. Dit arrangement is beschikbaar voor 2 tot 6 personen, meer personen in overleg. De prijs van dit arrangement is exclusief drankjes. Dit arrangement kan geboekt worden voor de vrijdagen en de zaterdagen. Let op, dit arrangement is beperkt beschikbaar! Wie het eerst komt... 55 euro p.p.

 

- Balance'th Complete Experience. Dit is het meest uitgebreide arrangement dat we u kunnen bieden. Met dit arrangement heeft u al het goede van bovenstaande arrangementen. U krijgt vooraf een heerlijk diner, u krijgt de beste plaatsen in de zaal en u heeft in de pauze een gereserveerd tafeltje met 1 drankje en een plankje met heerlijke hapjes.  70 euro p.p.

 

De Beste Plaats, Theaterarrangement, Lekker Eten & Balance'th Complete Experience kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.