Boek ons

Zumba

Zumba bij Balance'th

Beweeg je coronakilo's af met Zumbales bij Balance'th! Zumba brengt fitness en dansen samen in één work-out! Zumba is een populaire dansles op Zuid-Amerikaanse muziek, het geeft je energie en een fantastisch gevoel.  

Door het gebruik van verschillende muziek invloeden kom je terecht in de wereld van salsa, merengue, samba, hiphop en ga zo maar door. Zumba is niet alleen een leuke en gezellige work-out, maar ook een goede sport om het calorieverbruik te maximaliseren. Zumba ontstond in de jaren 90 en is nu één van meest populaire fitness-workout. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben 

De Zumba docent Inge geeft al een aantal jaar Zumbales. Zij geeft de les met zoveel enthousiasme en energie dat je vrolijk en voldaan de les uitloopt. Sterker nog Inge stopt niet eerder met de les voordat zij vrolijke rode gezichten ziet. 

Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen. Er is geen moeilijke choreografie, iedereen kan mee doen die van swingen houdt van jong tot oud!  

Wil jij Zumba les een keer uitproberen bij ons in Oud-Beijerland? Neem gratis een proefles op maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur of op woensdagavond van 20:00 tot 21:00 uur.