Boek ons

Peuter- en kleuterdans

Peuter- en kleuterdans bij Balance'th

De peuter- en kleuterdans is een dansles waarin jonge kinderen spelenderwijs en ongedwongen leren omgaan met bewegen op muziek. 

We dansen en beleven een fantasievol verhaal, dat is afgestemd op de belevingswereld van deze leeftijd. Er wordt gedanst op diverse muziekstijlen, denk aan musical-, klassieke-, film- en top 40 muziek.  Samen dansen met elkaar of nu eens met een ander vriendje of vriendinnetje. Kinderen hebben plezier en daar gaat het uiteindelijk om! Met regelmaat geeft Balance'th een voorstelling in Hoeksche waard voor alle leerlingen. Met de op maat gemaakt kostuums door onze eigen Balance'th costumière staan de peuters en de kleuters te schitteren op podium.

Peutergroep: Leeftijd 2 tot 4 jaar. De peuters leren allerlei dansjes die gaan over een thema, zoals muziek, dieren of het weer. Ze ontdekken wat ze allemaal kunnen, ontwikkelen van motoriek, coördinatie en muzikaliteit. 

Kleutergroep: Leeftijd 4 tot 6 jaar. In de les leren we al echte dansjes voor de spiegel, maar ook dansen in de kring en met z'n tweetjes. Kinderen leren met plezier nieuwe bewegingen op muziek. Daarnaast is het goed voor de sociale ontwikkeling, motorische ontwikkeling, oog-hand coördinatie, etc. 

Balance'th geeft Peuter- en Kleuterdans op vrijdagochtend in Oud-Beijerland en dat wordt gegeven door Anouk. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u eens komen kijken? Schrijf uw kind dan in voor een gratis proefles.