Boek ons

Parade voor goede doel Sophia Kinderziekenhuis

10 september heeft Balance'th met een groot deel van haar leerlingen een parade door het dorp gelopen om aandacht te vragen voor Metabole ziekten.

 

Zoals sommige misschien weten heeft het zoontje van juf Laura de metabole ziekte MCADD. Een ziekte waar hij 100 mee kan worden als hij zich aan 'de regels' houdt. Hij kan geen vet verbranden en moet dus op gezette tijden eten, een precieze hoeveelheid eten en bij ziekte worden opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft 1 van de 800 metabole ziekten die er bestaan. Voor hem is er een behandeling mogelijk maar voor veel metabole ziekten nog niet. Hierboor zamelt Balance'th geld in om onderzoek mogelijk te maken. Het opgehaalde geld gaat naar de onderzoeksafdeling metabole ziekten van het Sophia Kinderziekenhuis. 

 

Wij zijn enorm trots op, en enorm dankbaar voor alle leerlingen die meegelopen hebben. En namens ons hele team, Roan en alle andere kindjes met een metabole ziekte, enorm bedankt voor jullie donaties.

Balance'th bestaat 24 jaar

Al 24 jaar is Balance'th een begrip in de Hoeksche Waard. Opgestart door Monique op het Touwslagerspad met 1 zaal. Totdat ze daar uit haar jasje groeide, Laura er 10 jaar later bijkwam, en we verhuisden naar de Margrietstraat. Daar beschikten we over 2 heerlijke grote zalen. Helaas moesten we ook daaruit verhuizen. Na lang zoeken kwam het pand aan de Oostdijk op ons pad. Wat een prachtig pand met veel potentie maar o o o wat een verbouwing. Bloed, zweet en tranen zitten er in dit pand.

 

In die 24 jaar hebben we ook nog verschillende dependances gehad. Als eerst in Strijen (deze bestaat helaas niet meer), toen in Nieuw-Beijerland (dit is Piershil geworden), in Numansdorp en sinds kort ook in Zuid-Beijerland. Wat een feestje!

 

Wij eten er vandaag een taartje op en gaan ons voorbereiden op een mooi jubileumjaar.

Balance'th start in Zuid-Beijerland

Vanaf de week van 4 september heeft Balance'th ook een dependance in Oud-Beijerland. 4  dagen in de week staan juf Naomi, juf Richelle en Inge klaar om met alle plezier les te geven. We mogen lesgeven in het mooie nieuwe pand van OTCHW, voorheen bekend als ZZBG, aan de Jan van der Heijdenstraat 6.

De volgende lessen staan op het rooster;

Dinsdag

19.30-20.30 uur Zumba 16+

20.30-21.30 uur Jazz-moderne dans 16+

 

Woensdag

16.00-17.00 uur Streetdance 5-7 jaar

17.00-18.00 uur Acrodans 6-16 jaar

18.00-19.00 uur Streetdance 8-10 jaar

  

Donderdag 

15.30-16.30 uur Kleuterdans 4-6 jaar

16.30-17.30 uur Klassiek ballet 6-10 jaar 

 

Vrijdag

10.00-10.45 uur Peuterdans

 

 

U bent altijd van harte welkom voor een gratis proefles. 

Balance’th valt (weer) in de prijzen

Na 2 jaar mocht het weer: de wedstrijd in een theater! En dat heeft een geweldig resultaat opgeleverd! Onze tweeling , Senna en Danae, moesten al gelijk om 9 uur ‘s ochtends . Dat bleek geen probleem want ze werden eerste!!

Daarna kwam het Trio : Julie, Liv en Fien. Ook zij stonden te stralen op het podium en ook zij werden eerste!

Vervolgens kwam de solo van Julie, die het toch even alleen moest doen. Maar daar draait deze vrolijke dame haar hand niet voor om, zij werd tweede!

Toen kwam de groep , 5 Times Stronger, die een onderdeel zijn van de Acro Kids. Ook zij deden voor het eerst deze choreografie in deze formatie en eindigde daarmee ook als tweede!

Dat was de zaterdag. Zondag was het de beurt aan Djayden. Hij zit voor het eerst in een hogere klasse, dat maakte dat hij heel nerveus was. Maar op het podium was daar niks van te zien. Tot zijn grote verassing werd hij derde!

Wij zijn ongelooflijk trots op onze leerlingen en op de docent van wie deze leerlingen zijn: Richelle.

Op naar volgend jaar, naar nog meer prijzen!!

 

Lees meer