Boek ons

Musicalschool

WIL JE LEREN ZINGEN , DANSEN EN ACTEREN KOM DAN NAAR ONZE MUSICALSCHOOL!

Musicalschool Balance’th bestaat sinds januari 2016. Wat houden onze musicallessen in?
Je leert zingen , zowel in groepsverband als solo , dansen, theater spelen en integreren , dit is zang en spel tegelijk. Dus alles wat je bij een musical nodig hebt. Wij werken met professionele docenten die hun opleiding hebben gehad bij Codarts. ( een hbo opleiding in muziektheater en de dansacademie ). Hun passie is alles wat met musical te maken heeft. En ze willen dit graag over brengen op hun leerlingen. In totaal zijn er 3 docenten, Quinten en Ayila die spel en zang verzorgen en Monique die de dansen aanleert. Elk seizoen is er een musicalvoorstelling in een theater in Rotterdam. Hier hebben we inmiddels al een aantal voorstellingen gedaan en dit met groot succes.

Wij werken in kleine groepen zodat we alle aandacht hebben voor onze leerlingen, want in iedere leerling zit talent en het is aan ons om die tot zijn recht laten komen. Elke leerling heeft een rol in onze voorstellingen en zingt, danst en acteert daarin zonder hier auditie voor te doen.

De leeftijd is van 8 t/m 12 jaar en onze groep is niet groter dan 15 leerlingen. Onze musicalschool is elke zaterdag van 10.00 tot 13.30 uur. We lunchen met elkaar, ( die ze zelf meenemen) wat al snel een band schept met de groep en de docenten. De kosten voor de musicalschool bedraagt 59,75 euro per maand.

Heb je interesse, kom dan een zaterdag meedoen, een proefdag is gratis!