Boek ons

Kinderfeestjes

Stuiterende kinderen op het feestje? Laat ze hun energie omzetten in dans. Een ontzettend leuk kinderfeestje in een dansstijl naar keuze…..streetdance, breakdance, acro of jazz. We bieden de keuze uit twee pakketten.

 

Een all-in kinderfeestje ( 2 ½ uur) met lunch, taart, drankjes, cadeaus uitpakken en eindshow voor maximaal 10 kinderen kost 175 euro. We versieren de school en ontvangen de feestgangers waarna we al spelend de cadeautjes uit zullen pakken waarna we pannenkoeken of broodjes knakworst zullen eten. Hierna gaan we aan de slag met het dansfeestje. We doen dansoefeningen, dansspelletjes en uiteindelijke een choreografie. Tussendoor stoppen we om taart te eten en wat te drinken. Hierna gaan we verder met de choreografie. Aan het eind van het feestje kunnen alle ouders de kinderen op de school ophalen zodat de kinderen kunnen laten zien wat ze geleerd hebben. U geen zorgen en troep in huis en de kinderen een knalfeestje.

 

Een small kinderfeestje (1 ½ uur) met drankje en taart en eindshow voor maximaal 10 kinderen kost 125 euro. Dit is hetzelfde als het all-in feestje min de lunch en het cadeautjes uitpakken.

 

Contact