Boek ons

Nieuwsbrief januari 2023

februari 2023 Wisten jullie dat?

  • Balance’th 6 september 2023 precies 25 jaar bestaat!!! Uiteraard gaan we dat uitgebreid vieren! Het eerste grote evenement staat al gepland, onze nieuwe productie ZOMERWENDE gaat het theater in!! Wij hebben 6 keer het theater het Kruispunt in Barendrecht gereserveerd. Het is voor het eerst dat Balance’th in zo’n groot theater (er kunnen 500 man publiek in!!) een productie neerzet. De voorstellingen zijn verspreid over oktober en november 2023. Zodra we het schema hebben gemaakt welke groepen op welke dag hun voorstelling hebben, geven we dat door. Het script is klaar en in februari gaan we starten met de dans, theater en musicalgroepen.
  • De theatergroepen 2 voorstellingen hebben in het kleinste theater van de hoeksche Waard? De voorstellingen zijn vrijdag 10 februari en zaterdagavond 11 februari in het Theater Ludiek in Strijen. De kaarten kosten 7,50 euro. Het is echt de moeite waard om te komen kijken.
  • Ook de musicalschool een hele leuke voorstelling heeft in Theater Ludiek? Namelijk Pinocchio. Deze wordt zaterdagmiddag en avond 18 maart opgevoerd. Daar zijn ook nog kaarten voor en die zijn ook 7,50 euro.
  • We helaas genoodzaakt zijn om het lesgeld te verhogen? Het lesgeld voor 1 les per week gaat naar 36, 50 euro per maand. Het lesgeld in Piershil en Numansdorp gaat naar 32,00 per maand. Deze verhoging gaat per maart 2023 in.
  • Onze docent Madelein heeft meegedanst bij de Vrienden van Amstel Live ? Ze heeft daar 20 shows gedaan!

  • Richelle met haar dansgroepen en solo’s en duo’s weer heeel veel bekers heeft gewonnen met de wedstijden? We hebben inmiddels een extra vitrinekast nodig om alle bekers in uit te stallen! Heel trots op al deze leerlingen en natuurlijk op Richelle!
  • We heel hard op zoek zijn naar een Hulp in de Huishouding voor de school? Het is voor 2,5 uur per week. Het kan in de ochtend behalve op de vrijdagochtend. Help help!!