Boek ons

Corona brief 14 december 2020

Aan onze leerlingen, ouders en/of verzorgers                                                           december 2020

Het jaar is alweer bijna voorbij, en wat voor een jaar!! Allereerst willen wij jullie allemaal bedanken voor alle steun, dat heeft ons veel goed gedaan! 

Deze nieuwsbrief lag al klaar om te verzenden maar na de persconferentie van vanavond is deze iets aangepast. 

  • -Na de persconferentie van vanavond werd duidelijk dat ook wij onze deuren weer moeten sluiten voor de derde keer dit jaar. Eigenlijk zouden deze laatste lessen van 2020 door de docenten gebruikt worden als spelletjes/aflsuiting/filmles. Dit is echter niet echt mogelijk via zoom. Daarom hebben we besloten om de kerstvakantie vanaf dinsdag 15 december al in te laten gaan. We vinden het erg jammer dat we het jaar niet met jullie af kunnen sluiten zoals we voor ogen hadden. We hadden gehoopt deze week nog af te mogen maken. Vanaf maandag 4 januari beginnen we weer met lesgeven. Hetzij online, hetzij via een andere manier. Wij hebben nu iets langer de tijd om daarover na te denken, ook hoe we deze gemiste les gaan inhalen. We houden jullie via deze app en brieven op de hoogte. 

Hieronder de rest van de nieuwsbrief:

  • -Onze dansgroepen doen altijd mee met wedstrijden door het hele land. In deze tijd is dat helaas niet mogelijk, maar we mochten de dansen filmen en die opsturen (uiteraard in 1 shot). Afgelopen 29 november hebben we dit gedaan. Deze keer waren de ACRO KIDS en de BALANCE MINI groepen samen. Ook een aantal duetten en solo’s zijn gefilmd. Het was een lange en gezellige dag. 
  • -Op 14 november was het de bedoeling om de voorstelling ‘De tovenaar van Oz’ van onze Musicalschool op de planken te zetten. Helaas stak corona daar voor de tweede keer een stokje voor. Ook deze voorstelling is daarom in ’t Swaensvoet gefilmd. We hebben er met zijn allen een feestje van gemaakt en voor de kerstvakantie is de film klaar. We zijn heel nieuwsgierig hoe hij is geworden. We gaan we ervan uit dat de volgende voorstelling van onze musicalschool wel weer in het theater met publiek kan worden opgevoerd!!
  • -Dan nog onze voorstelling VERMIST. We wilden deze naar begin 2021 verplaatsen maar ook dit is een te groot risico. Achter de schermen zijn we er volop mee bezig! We zijn met een grotere locatie bezig en een nieuwe datum. Al jullie kaarten blijven dus geldig!! Onze theatergroepen zijn inmiddels weer bezig met het stuk te repeteren. Ook de dansgroepen zijn de dansen weer aan het oppakken en de nieuwe leerlingen zijn alles aan het aanleren. Dus VERMIST komt eraan!
  • -Zoals een aantal leerlingen en ouders en/of verzorgers al hebben gemerkt gaat het de laatste tijd niet altijd goed met de incasso’s. Wij zijn bezig om naar een ander systeem over te stappen, maar helaas brengt dat nogal wat problemen met zich mee. Wij willen ons daarvoor excuseren, want dat is uiteraard niet de bedoeling! Binnen een maand of 2 moet dit opgelost zijn, wij vragen dus nog wat geduld van jullie. 
  • -Verder willen we iedereen, ook namens onze docenten en medewerkers, hele fijne feestdagen toewensen en een gezond, creatief en mooi 2021 !!

Liefs Laura en Monique